بایدن: ترامپ به دنبال تضعیف حاکمیت قانون در آمریکا است-راهبرد معاصر
پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم پزشکیان: زمان استاندارد دوگانه به پایان رسیده است / پوتین: ایران و روسیه همکاری‌های اطلاعاتی دارند ببینید | لحظه امضای اسناد همکاری‌های راهبردی ایران و روسیه توسط پوتین و پزشکیان معاهده مشترک جامع راهبردی ایران و روسیه امضاء شد پوتین: مطمئنم توافق جدید تهران-مسکو به آینده همکاری طرفین کمک می‌کند کابینه امنیتی اسرائیل با توافق تبادل اسرا و آتش‌بس موافقت کرد پوتین در دیدار با پزشکیان: لازم است همکاری‌های ایران و روسیه در سطح منطقه و بین الملل گسترش یابد پزشکیان در دیدار با پوتین: با امضای طرح جامع راهبردی ارتباطات‌مان را تقویت می‌کنیم دیدار پزشکیان با نخست وزیر روسیه هیئت قضایی حکومت طالبان عازم ایران شد دیدار پزشکیان با پوتین

بایدن: ترامپ به دنبال تضعیف حاکمیت قانون در آمریکا است

جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در مصاحبه‌ای با بیان اینکه محاکمه رئیس جمهور سابق ایالات متحده عادلانه بود، تاکید کرد: دونالد ترامپ به دنبال تضعیف حاکمیت قانون در این کشور است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۵ - ۱۸ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 07
کد خبر: ۲۴۴۱۳۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ بایدن در مصاحبه با شبکه آمریکایی ای بی سی با اشاره به محاکمه تاریخی ترامپ که در نتیجه آن اولین رئیس جمهور سابق آمریکا به اتهام‌های کیفری محکوم شد، گفت: ترامپ یک محاکمه عادلانه با هیات منصفه داشت اما با این حال وی با اظهارات و اقدامات خود، به دنبال تضعیف حاکمیت قانون در این کشور است.

رئیس جمهور آمریکا در بخش دیگری از این مصاحبه در پاسخ به این پرسش که در صورت محکومیت فرزندش هانتر بایدن در ارتباط با اتهام خرید و نگهداری غیرقانونی اسلحه در دادگاه ویلمینگتون در ایالت دلاور، حکم دادگاه را خواهد پذیرفت؟، خاطرنشان کرد: نه تنها حکم دادگاه را خواهم پذیرفت بلکه پسرم را مورد عفو هم قرار نخواهم داد.

بایدن در ادامه این مصاحبه با بیان این ادعا که به نظر وی، رژیم صهیونیستی با تمام قوا به شهر رفح حمله نکرده است، اظهار کرد: فکر می‌کنم بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر (رژیم) اسرائیل به حرف من گوش می‌کند.

رئیس جمهور آمریکا همچنین با بیان اینکه مصر و جهان عرب از طرح پیشنهادی من برای صلح و آغاز آتش‌بس حمایت کرده‌اند، مدعی شد: (رژیم) اسرائیل هم با طرح پیشنهادی من برای پایان دادن به جنگ در غزه موافقت کرده است و حماس نیز باید با آن موافقت کند.

به گزارش ایرنا، جو بایدن رئیس جمهور آمریکا ۳۱ می ۲۰۲۴ برابر با ۱۱ خرداد ۱۴۰۳ و در آستانه انتخابات ۵ نوامبر سال جاری (۱۵ آبان ماه ۱۴۰۳) اعلام کرد که اسرائیل پیشنهاد جدیدی برای برقراری آتش‌بس و تبادل اسرا ارائه کرد که از طریق قطر به حماس ارائه شده است و از طرفین خواست این فرصت را از دست ندهند و بر سر این پیشنهاد به توافق برسند.

رئیس جمهور آمریکا که به دلیل حمایت‌هایش از رژیم صهیونیستی در جنگ کنونی غزه در داخل و خارج از آمریکا تحت فشار نهادهای بین المللی و افکار عمومی جهانی است، تصریح کرد: پیشنهاد جدید (رژیم) اسرائیل نقشه راه برای آتش بس پایدار و آزادی همه گروگان‌ها (اسیران) است. می‌دانم عده‌ای در اسرائیل با این طرح مخالفت خواهند کرد. این واقعا یک لحظه تعیین کننده است. حماس باید این توافق را انجام دهد.

طرح سه مرحله‌ای که جو بایدن رئیس جمهور آمریکا معرفی کرد، شامل:

مرحله اول: ۶ هفته طول می‌کشد که شامل آتش بس کامل، خروج نیروهای اسرائیلی از تمام مناطق پرجمعیت غزه، آزادی تعدادی از اسیران از جمله زنان، سالمندان و مجروحان در ازای آزادی صدها اسیر فلسطینی است. گروگان‌های آمریکایی در این مرحله آزاد می‌شوند.

بقایای اسیران مرده به آغوش خانواده‌هایشان بازخواهد گشت. غیرنظامیان فلسطینی به خانه‌های خود در محله‌های غزه از جمله در شمال باز خواهند گشت. کمک‌های بشردوستانه با ورود ۶۰۰ کامیون روزانه به غزه افزایش خواهد یافت. صدها هزار چادر توسط جامعه بین المللی توزیع خواهد شد.

مرحله دوم: شامل تبادل همه گروگان‌های زنده باقیمانده از جمله سربازان مرد، همراه با خروج کامل سربازان اسرائیلی از غزه است.

مرحله سوم: شامل آغاز طرح بازسازی بزرگ غزه و بازگرداندن نهایی بقایای اسرا خواهد بود.

پس از گذشت ۲۴۰ روز از تجاوز بدون نتیجه و دستاورد رژیم صهیونیستی به نوار غزه، این رژیم روزبه‌روز بیشتر در بحران‌های داخلی و خارجی خود فرو می‌رود.

رژیم اشغالگر طی این مدت دستاوردی غیر از قتل‌عام، ویرانی، جنایت‌های جنگی، نقض قوانین بین‌المللی، بمباران نهادهای امدادرسان و قحطی و گرسنگی در این منطقه نداشته است.

رژیم صهیونیستی این جنگ را بدون در نظر گرفتن هر دستاوردی در آینده، باخته و حتی پس از ۲۴۰ روز نتوانسته گروه‌های مقاومت را در یک منطقه کوچک که سال‌ها در محاصره بوده، شکست دهد و حتی همراهی افکار عمومی جهانی را به‌ خاطر ارتکاب جنایت‌های آشکار در مناطق مختلف نوار غزه و همچنین حمله به گذرگاه رفح از دست داده است./ایرنا

ارسال نظر